Закажи термин

1
Услуга
2
Датум и Време
3
Ваши податоци
Добредојдовте на нашата страница за закажување. Ве молиме следете ги упатствата за да закажете термин во нашиот календар.
Вашиот термин
Доктор D-r Aleksandra Dimova Промени
D-r Aleksandra Dimova
Изберете услуга
Ортопедија

Прв ортопедски преглед на новороденче

30 мин. , 3000 MKD
Прегледот вклучува комплетен клинички ортопедски преглед на новороденче и лиценциран ехо сонографски преглед на колкови по методот на Проф. Р. Граф . Советување на родители за безбедност и за фазите н ... Дознај повеќе

Втор контролен преглед на новороденче

30 мин. , 2000 MKD
Втор, клинички преглед за бебиња, возраст помеѓу 4-5 или 5-6 месеци. Совети за развој и растење. Совети за превенција на деформитети кај дечиња. Прегледот е наменет за деца кои биле на прв преглед во ... Дознај повеќе

Трет контролен преглед пред проодување

30 мин. , 2000 MKD
Клинички преглед за рано откривање и превенирање на деформитети, совети за проодување и обувки . Цена на преглед 2000ден.  

Контролен преглед по проодување

30 мин. , 2000 MKD
Клинички преглед за скрининг на деформитети. Проверка на стапалата при одење, стабилност, совети за вежби. За да се јавите на овој преглед потребно е детето да оди барем два месеци самостојно. Со ... Дознај повеќе

Контролен преглед помеѓу 3 и 4 години

30 мин. , 2000 MKD
Контролен ортопедски преглед помегу 3-4 год вклучува : скрининг на стапала, пропорција, рано откривање на деформитети на рбетот. Едукација на родителите за систематски скрининг на рбетот. Совети за ра ... Дознај повеќе

Контрола на дете во развој

30 мин. , 2000 MKD
Контролен преглед за развој рано откривање на деформитети, совети за нивна превенција и лекување  

Преглед на возрасен пациент над 18 год.

30 мин. , 3000 MKD
Клинички ортопедски преглед на пациентот. По потреба : Апликација на медикаментозна терапија, читање и интерпретација на медицински анализи и снимки од рентген, МРИ или КТ. Во прегледот не е вклучен ... Дознај повеќе
Закажувањето е овозможено од BookWisely.com