ДомаАмбуланта за деца


Кај нас можете да направите  преглед за :
  • Сертифициран ехосонографски преглед на колковите по методот на Prof. h.c. D-r Reihhard Graf, (Види сертификат) 
  • Рамни Стопала,
  •  Вртење на стопалата према внатре при одење, 
  • Накривување,
  • Асиметрија на рбетот и држење на телото,
  • Сколиоза , Кифоза , потонат или испакнат оток на градите,
  • Разлика во должината на нозете,
  • Оток,
  • Болка при одење и спорт,
  • Деформитети,
  • Вродени аномалии ,
  • невромускулни заболувања,
  • специјални консултации за деца со Церебрална парализа
Амбуланта за возрасни


Кај нас можете да направите  преглед за :
  • Болки во мускулите,
  • Зглобовите и коските при одење во текот на ноќта или во мирување,
  • Болни мускулни јазли,
  • Повреди и болки во спортот,
  • Оток на меките делови на телото,
  • Нарушена сензација,
  • Деформација,
  • Накривување,
  • Ограничена подвижност и болки во  зглобовите,
  • Ишијас и лумбаго (болки во грбот),
  • Остеопороза,
  • Болки во  вратот и трнење во рацете Фибромијалгија,
  • Третман после фрактури и повреди,
  • Консултации за конзервативна терапија, физикална терапија,
  • Консултација за правилно спортување, 
  • Консултации во врска со употребата и поставување на ортопедски ортози(помагала).

Амбуланта за спортисти


Кај нас можете да направите  преглед за :
  • Спортски повреди
  • Совети за правилно тренирање